Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Business με ελληνικές εταιρείες αναζητά ο κινεζικός κολοσσός HUAWEI

Tο Γραφείο ΟΕΥ Σαγκάης ενημέρωσε ότι η κινεζική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και παραγωγής τηλεπικοινωνιακού υλικού υψηλών προδιαγραφών, Huawei Technologies Co. Ltd, ενδιαφέρεται για συνεργασία με την Ελλάδα, καταρχάς στους τομείς υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας. Επίσης, προτίθεται να διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας με την Ελλάδα σε τομείς όπως της εκπαίδευσης, των μεταφορών, της αστικής ασφαλείας & των συστημάτων επιτήρησης, των ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά), της υγείας (νοσοκομεία και συστήματα διαχείρισης), της ανακύκλωσης, των «smart cities projects», κ.α.

Η κινεζική εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς των μεταφορών, συστημάτων ασφάλειας και έρευνας & τεχνολογίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Huawei Technologies Co. Ltd εξέφρασε ενδιαφέρον για ανάπτυξη συνεργασιών σε ερευνητικά προγράμματα με ελληνικά πανεπιστήμια, ερευνητικούς φορείς, συνεργατικά σχήματα καινοτομίας κ.α.

Η Huawei Technologies Co. Ltd δραστηριοποιείται και στη χώρα μας, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα επένδυση ύψους 100 εκατ. δολ. ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Καινοτομίας της κινεζικής εταιρείας στο Μόναχο (με αρμοδιότητα και για την Ελλάδα),κ. Tony Βαο, Διευθυντής 210- 6879007, baojianlin@huawei.com) .